ISO 8442-9:2018

مواصفة قياسية دولية   الإصدار الحالي · اعتمدت بتاريخ ٠٩ فبراير ٢٠١٨

Materials and articles in contact with foodstuffs — Cutlery and table holloware — Part 9: Requirements for ceramic knives

ملفات الوثيقة ISO 8442-9:2018

الإنجليزية 9 صفحات
الإصدار الحالي
31.45 OMR

مجال الوثيقة ISO 8442-9:2018

ISO 8442-9:2018 specifies material and performance requirements and test method of ceramic blades of knives intended for use in the preparation of food.

الأكثر مبيعاً

GSO 150-2:2013
 
مواصفة قياسية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
OS GSO 150-2:2013
GSO 150-2:2013 
مواصفة قياسية عمانية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
OS GSO 2055-1:2015
GSO 2055-1:2015 
مواصفة قياسية عمانية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال
GSO 2055-1:2015
 
لائحة فنية خليجية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال

اعتمدت مؤخراً

ISO 1952:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Coal — Determination of extractable metals in dilute hydrochloric acid
ISO 5834-1:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Implants for surgery — Ultra-high-molecular-weight polyethylene — Part 1: Powder form
ISO 5834-3:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Implants for surgery — Ultra-high-molecular-weight polyethylene — Part 3: Accelerated ageing methods after gamma irradiation in air
ISO 15238:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Coal — Determination of total cadmium